Thursday, April 16, 2015

UniSZA Research Conference 2015

Salam..

Last year membisu sikit pasal conference sbb masa end of 2013 tu dah aktif sgt berpersatuan 
Seminar kebangsaan,bengkel
So 2014 byk attend bengkel je

So pembuka conference saya tahun ni adalah di UniSZA sendiri
Anjuran CRIM unisza
So kitorang pljr2 siswazah xlepas peluang la utk hantar paper
Peluang jgn dilepaskan
Ye dok??? πŸ‘πŸ»

So kitorang pon pakat2 la anto blake paper ikut bidang research masing2 lah
Saya dh la bru balik BTN hri tu
Nk dekat deadline
Terus anto je la apa yg ada
Opkos la eccepted
Xkan crim nk reject kot hahaha(confident itu penting uolls)

So program bermula dr 14-16 april
Ada yg oral presentation,ada yg poster presentation
I opkosla join oral presentation
Xpenah plak join poster
Gamoknya kena try skali ni join poster

Peserta memg ramai
Mostly student unisza sdri
Xlupa jugak para2 lecturer yg ada geran research pakat2 present blake
And for sure la pelajar international unisza memg xpernah mengecewakan kalau bab join program
Dorang pling bersenangat sekali hahah
Bagus!!

Oral presentation dibahagikan kpd 5 room
Setiap room ada chairperson dgn time keeper(macam biasalah)
Ada sesi pg,tgh hri,ptg
Saya kena 15april sesi tgh hari

Ni semua peserta dr room 3 sesi tgh hri
Amacam?
International x room i??
Hahahah haruslahhh
Tu semua adik beradik tiri i kt fakulti (ye ke??)
Entoh  kadang2 tertukor gak sbb muka samaaa je blake πŸ˜…

Then kwn saya present sesi petang kt blik sebelah 



 Lepas dah settle present,kitorang buat lawatan tapak
Pegi tgk poster presentation yg rata2nya student dinal year undergrad
Sgt menarik
Kreatif n inovatif
Zaman sy dlu xde pon mcm tu
Untunglah diorang
Saya sbg ex senior sgt bangga




No comments:

Post a Comment