Sunday, December 9, 2012

dugaan lagi utk long~~

sabar je la kan...
lps satu,dtg lg satu dugaan...
byk dosa sgt da ni kot..

mcm ni,smlm ok2 je laptop tu
bole on
n tiba2 skrin laptop jd gelap
tekan2 butang on tp xleh jugak on
pastu long pkir la "before ni penah jd macam ni,maybe sbb lama sgt on dr pg smpai ptg kot,biar la dlu,tgk blik esok pg"

pagi td try la bukak blik...hampeh!
masih lg xleh on
skrin gelap

gmbr hiasan je ni...jd gelap mcm ni la laptop long...

Ya Allah.....dugaan apakah ini....
data2 ak sume dlm C:\
lupa nk backup
ye la,keje bru 3 mngu
rsa mcm xde apa sgt
haih......segala paper n rujukan sume dlm tu

hantar pegi kedai td mntk technician tgkkan
long ni nama je student master IT tp nk repair laptop??memang tak r
mna ad long bljr hardware
long bljr software
haha
plus malas nk explore sdri sbnrnya
bru je igt nk g jumpa co-sv ari ni
da jd mcm ni
bca paper je la kje ak rini
keje long mna bley gerak without aptop kan~~
paham2 la...software development~~~~

akak yg kje kt situ ckp maybe motherboar yg rosak
omygod!!!
motherboard bukan murah uolls!!!
habis la long
kena bebel la ngan umi
kalo arwah abah ada,xpe la
dia lek je
msti ayat dia mcm ni"ok,nti beli bru"
kalo umi,long kena dgr dlu tazkirah pnjg dlm 2-3 hri,then,bru dpt bli laptop bru
arghhh!!!stress!!

mcm mna ni uolls....
nmpknya terpaksa la long guna duit simpanan utk g haji+kawen...hahahahaha...nak bli mac la!



bye!

No comments:

Post a Comment